Ons bedrijf: Addicted to dentistry!

"Net als u zijn wij tandartsen en zijn we 'verslaafd aan' en gepassioneerd door ons vak. Dental Addict is het enige tandheelkundige depot dat in België door tandartsen werd opgericht en beheerd en tracht u, naast aantrekkelijke promotieaanbiedingen, ondersteuning, advies en wetenschappelijke vorming te bieden".

— Nathalie Siret, co-manager.

Drie keer meer vaardigheden

Deze drie "Addicts" zitten vol enthousiasme, kennis en ervaring. Maar hoe ziet hun traject eruit?

Nathalie : Co-manager van Dental Addict

Afgestudeerd als tandarts aan de U.L.B. en opgeleid in orthodontie in Parijs en Rennes. Ze heeft haar beroep 7 jaar uitgeoefend voordat ze zich fulltime aan Dental Addict wijdde.

Nathalie Siret

Jean-Charles Michonneau

Jean-Charles : Co-manager en mede-oprichter van Dental Addict

Afgestudeerd als tandarts aan de U.L.B. en voormalig universitair ziekenhuis assistent in endodontie. Na 13 jaar als endodontist te hebben gewerkt, werkt hij nu voltijds met zijn vrouw Nathalie bij Dental Addict.

Hugo : Mede-oprichter van Dental Addict

Afgestudeerd als tandarts aan de U.L.B. en voormalig universitair ziekenhuis assistent in endodontie. Opleider en docent in endodontie. Hij werkt voltijds in zijn tandartspraktijk maar is altijd beschikbaar om u te adviseren.

Hugo Setbon

Nieuwsgierig naar de geschiedenis van Dental Addict? Ontdek het in dit exclusieve interview met de drie oprichtende tandartsen,

Nathalie, Hugo en Jean-Charles!

Wie is de ziel van Dental Addict?

Dental Addict zou Dental Addict niet zijn zonder ons supersterk team!

Ons team doet er alles aan om u te helpen: of het nu gaat om het salesteam, het customer service team, het marketingteam, of zelfs onze collega's van de boekhoudafdeling, bij Dental Addict gaan, we steeds dat stapje verder voor onze klanten!

Wij zijn trots op het leveren van een kwaliteitsdienst om uw leven gemakkelijker te maken. Uw feedback is belangrijk voor ons, dus aarzel niet om onze tevredenheidsvragenlijst in te vullen die wij u toesturen na levering van uw bestelling!

Waar ontstaat de magie?

👉 In ons magazijn!

Wij versturen honderden pakjes per dag. Elke zending wordt zo snel mogelijk verpakt en aan de vervoerder overhandigd om zo snel mogelijk te worden afgeleverd.

Wij hechten veel belang aan de opvolging van de zending en de dienst na verkoop.

Bovendien hebben we in ons ISO 13485-gecertificeerde magazijn een team van 10 mensen op de afdeling regelgeving. Dit team staat in voor de kwaliteit van de producten en de naleving van de FAGG-normen. 

Dépot

Innovations

De nieuwigheden, voor u!

Dankzij ons Addict's Mag en onze sociale media, blijft u steeds op de hoogte van onze nieuwe producten en de beste promoties die we voor u gevonden hebben .

"Alles om u te plezieren in de praktijk!"

Theorie en praktijk, een onweerstaanbare combinatie

Wij hechten veel belang aan het doorgeven van onze passie en kennis.

Hoe kunnen we de theorie nu het best in de praktijk brengen? Via workshops, natuurlijk!

Wij maken er onze hoofdtaak van om opleidingen te organiseren in ons opleidingscentrum, door de beste specialisten op verschillende gebieden uit te nodigen.

Workshop


We staan steeds klaar om u te helpen. 
U kunt ons bereiken: 

Haut de la page

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Google kan uw persoonlijke gegevens en cookies gebruiken om haar advertenties te personaliseren.