Slide background
Slide background

Welkom,

Maak een account aan of log in om op onze website te bestellen !

Zich inschrijven Zich aanmelden

Slide thumbnail
Ontdekken
De blister van
6 instrumenten

GO-TAPER
UNIVERSAL

Slide thumbnail

Ontdekken

Endo brushless met
geïntegreerde apex locator.

AI-MOTOR
TERAUSHI

DENTAL ADDICT

Dental Addict is een distributiebedrijf voor tandheelkundige apparatuur ten behoeve van medische professionals. Onze onderneming is opgericht en wordt beheerd door tandartsen. Wij garanderen u een assortiment van meer dan 50 000 referenties en een snelle levering aan uw tandartspraktijk.Instrumenten voor Tandheelkundige chirurgie, sterilisatie, orthodontische en fotografie.


Dankzij onze ervaring als tandartsen, zijn wij in staat u de meest geschikte producten aan te bieden om uw patiënten te behandelen

  • Algemene uitrustinghandschoenen, maskers, boren, cement en adhesieven, turbines en hoekstukken: alles wat u nodig heeft voor uw dagelijks gebruik.
  • Fotografiedit assortiment omvat essentiële accessoires voor tandheelkundige fotografie, zoals retractors, contrastors, polarisatiefilters, Smile Lite MDP enz.
  • Chirurgieeen goede uitrusting zorgt ervoor dat u uw operaties volgens de regels van de kunst kan uitvoeren: steriele handschoenen, steriele implantologiekits, apparatuur implantologie, aspiratie- en irrigatiebuis, implantaatonderhoud, ...
  • Orthodontie: bogen en draden, brackets, retractor velden, fotopolymerisatielamp ...
  • Hygiëne en sterilisatieaccessoires, sterilisatiehoezen, handhygiëne, doekjes, desinfectiebakken, cassettes, etc.

Vragen? Wij zijn er om u te helpen!

Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen u verder met uw bestelling, of om advies te geven op + 32 2 851 11 58 of op Facebook Messenger chat.

Haut de la page