KERR

OPTIBOND SOLO PLUS UNIDOSES (100x0,1ml)

  • OPTIBOND SOLO PLUS UNIDOSES (100x0,1ml)

100 unidoses van 0,1 ml

Eéncomponent full-etch hechtmiddel

  • Vultechnologie - OptiBond™ Solo™ is voor 15% gevuld met een vulstof van 0,4 micron.
  • Op basis van ethanol - de adhesiepromotoren zitten in een oplosmiddel op basis van ethanol, waardoor het niet nodig is om meerdere lagen opeenvolgende lijm aan te brengen zoals gebruikelijk is bij lijmen op basis van aceton.
  • Universeel - effectief voor alle directe en indirecte toepassingen. Kan worden gebruikt in een natte of droge omgeving.
  • Bewezen doeltreffendheid op lange termijn

280.-

149.-

Prijs in € excl. BTW

Nu beschikbaar

24-123

  • 29669 E

Nog maar 150.- om te genieten van gratis verzending

Meer info

Geschikt voor de meeste klinische situaties Op ethanolbasis, 15% gevuld met Kerr's gepatenteerde 0,4 μm vulstof. Solo™ Plus versterkt dentinale tubuli echt tot een grotere diepte dan ongevulde of nano-gevulde systemen. Het resultaat is een verbeterde stabiliteit op lange termijn en een sterke hechting voor directe of indirecte toepassingen.

Haut de la page

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Google kan uw persoonlijke gegevens en cookies gebruiken om haar advertenties te personaliseren.